Loodgieter in Utrecht nodig?

Amiro staat altijd voor u klaar

Ons loodgietersbedrijf kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.
Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren
verholpen bent van uw problemen!

 • 24/7 bereikbaar voor nood
 • Lekkages of verstoppingen
 • Probleem met uw CV ketel?
 • Hulp nodig? Bel ons direct!

Over Ons

Amiro CV & Electra is in 2015 opgericht, sindsdien werken wij elke dag met veel passie en plezier aan ons werk en zijn we gedreven voor het beste resultaat voor onze klanten! Bij Amiro CV & Electra geloven we in luxe en comfort tegen een betaalbare prijs.

Wij staan in Utrecht en omstreken al jarenlang bekend als een van de best beoordeelde installatiebedrijven. Denk hierbij aan:  installaties, renovaties, onderhoud en loodgietersdiensten.
Onze klanten beoordelen ons met een 9 als gemiddelde score! Onze hoge waardering komt vooral omdat we bij Amiro CV & Electra onze ervaring en kennis koppelen aan een uitstekende service en er daarmee zorgen dat onze klanten de kwaliteit krijgen waar ze recht op hebben.

Welke dienst we ook leveren, vanaf het begin van het proces tot de oplevering zijn we betrokken en uiterst begaan met de klanttevredenheid.
Voor ons, als best beoordeelde installatiebedrijf in Utrecht, is professionaliteit alles.

Omdat kwaliteit vooropstaat zorgen we ervoor dat onze monteurs over de hoogste certificaten en diploma’s beschikken en daarnaast op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Amiro CV & Electra is zowel in adviserende- als uitvoerende rol van waarde voor alle soort installaties. Omdat service zo belangrijk voor ons is, komen we graag bij onze klanten langs.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0!

Wij werken onder andere met de volgende merken:

loodgieter utrecht

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Utrecht en heeft u dus een betrouwbare loodgieter nodig. Dan is Loodgieter service Utrecht dé loodgieter in Utrecht om deze klussen aan uit te besteden. Onze professionele vakmensen zijn van alle markten thuis. Geen enkele taak, die onder de noemer loodgieterswerk valt, is te moeilijk voor de loodgieter in Utrecht. Daarbij komt ook nog eens dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor noodgevallen. Wij zijn u graag van dienst!
lekkage crop

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Utrecht en heeft u een lekkage en wilt u ervan af? Bel dan de loodgieter in Utrecht om u te helpen bij het repareren van de lekkage. Het verhelpen van lekkages begint altijd met het detecteren waar exact de bron van het probleem zich bevindt. Dit is ook meteen de moeilijkste en meest essentiële taak om voor eens en voor altijd van een lekkage af te komen. De loodgieter in Utrecht gebruikt hiervoor professionele lekdetectieapparatuur.

CV ketels

Een CV ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren. Voor het periodiek onderhoud van CV ketels kunt u terecht bij de loodgieter in Utrecht. De vakman kan ervoor zorgen dat uw ketel de centrale verwarming zo efficiënt mogelijk van warmte voorziet. Tevens is CV ketel onderhoud nuttig voor het voorkomen van reparaties en het verlengen van de levensduur. Niet alleen onderhoud behoort tot de werkzaamheden van de loodgieter in Utrecht.

Zoekt u een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-7820541

Loodgieter in Utrecht – Vakbekwaam en betaalbaar

Heeft u een probleem met uw sanitair, waterleiding, verwarmingsinstallatie, waterafvoer of riolering? Kies dan voor Loodgieter service Utrecht. Wij verhelpen elk probleem. Of u nu een defecte kraan, kapotte dakgoot of lekke afvoer heeft. Als dé loodgieter in Utrecht hebben wij een 24-uurs service, zodat wij u op elk moment en elk tijdstip van dienst kunnen zijn.

Een betaalbare en professionele loodgieter

Is uw dak na een zware storm of achterstallig onderhoud aan reparatie toe? Of moeten er waterleidingen worden aangepast of rioleringswerkzaamheden worden verricht? Dan wilt u verzekerd zijn van een betaalbare loodgieter die zijn vak verstaat. Wij hebben als onderhouds- en installatiebedrijf een brede expertise en beschikken over jarenlange ervaring in uiteenlopende loodgietersklussen.

24/7 loodgieter in Utrecht

Onze loodgieter in Utrecht staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! Op deze manier zult u er nooit alleen voor staan! Wij zijn als bedrijf erg blij om jullie klanten deze service te bieden. Dit omdat de meeste loodgieters in de avonden en in de weekenden niet actief zijn. Ons loodgietersbedrijf zorgt ervoor dat mensen altijd bij ons terecht kunnen! Aarzel dus niet en neem gerust contact op!

Loodgietersklus met spoed

Zoals hierboven al genoemd is zijn wij 24/7 bereikbaar. Onze loodgieters kwamen met het idee om de spoedservice in het leven te roepen aangezien mensen op vervelende tijdstippen graag snel geholpen willen worden. Bijvoorbeeld wanneer u ’s avonds net voordat u op feest moet last heeft van een lekkage. Dan is het toch erg fijn wanneer een loodgieter snel ter plekke is! Wij als loodgieter in Utrecht zijn uw geschikte vakman!

Een vertrouwd adres voor al uw loodgietersklussen

Wij kunnen u van dienst zijn met de levering en montage van een verwarmingsketel, cv-installatie, boiler of geiser. Wij verzorgen tevens het onderhoud, zodat u er duurzaam gebruik van kunt maken. Wilt u vloerverwarming? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Het kan ook zijn dat er een kraan lekt in uw wc of badkamer. Of misschien wilt u uw hele badkamer wel een opknapbeurt geven. Dan is de beschikbaarheid en nabijheid van een betrouwbare en professionele loodgieter een prettige gedachte. Als dé loodgieter houden wij ons bezig met de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Of u nu een geplande klus of spoedklus heeft, wij staan dag en nacht voor u klaar. Neem contact met ons op en profiteer van onze hoogwaardige dienstverlening en maximale service.

Onze diensten

 • Loodgieterswerkzaamheden
 • Lekkages en verstoppingen
 • Dakbedekking
 • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Werkgebieden
 • Utrecht Centrum
 • Utrecht Noord
 • Utrecht Oost
 • Utrecht Zuid
 • Utrecht West
 • Utrecht Overvecht
 • Leidsche Rijn
 • Nieuwegein
 • Zeist
 • Houten

Contactinformatie

loodgietersbedrijfamiro

U kunt wel de hulp gebruiken van een loodgieter in Utrecht en omstreken? Dan bent u bij Amiro aan het juiste adres. U kunt ons bellen op 030-7820541
We zijn 24 uur per dag bereikbaar, van maandag tot en met zondag!

 • 24/7 bereikbaar voor nood

 • Lekkages of verstoppingen

 • Probleem met uw CV ketel?

 • Hulp nodig? Bel ons direct!

Openingstijden

Wij staan 24/7 tot uw dienst. Bel gerust

Wat zeggen onze klanten?

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0!

 • Snel geholpen, vriendelijk en vaardig. Tips voor de toekomst gekregen.

  Titus Hemstra
 • Vanwege het opnieuw betegelen van de badkamer, wat niet helemaal soepel verliep, had ik snel een loodgieter nodig. Amiro kon de volgende dag al terecht en heeft alles snel en vakkundig opgelost. De vervolgafspraak voor wat vervolgklusjes is ook al gepland, en het was zelfs mogelijk om iemand op Hemelvaartsdag te laten langskomen. Dank!

  Dirk-Jan van Vliet
 • Professionele vakmensen die niet rusten voordat het probleem is opgelost. Wij hadden een waterleiding lekkage die ze hebben vervangen. Einde dag bellen ze nog even op om te checken of alles goed is. Netjes!

  Bet The Bosch
 • Afvoer/riolering zat verstopt. Afspraak was zo gemaakt, netjes op tijd, uitstekende service en binnen no time probleem vakkundig verholpen. Nogmaals bedankt!

  Frans Korte
 • Houden zich aan de afspraak, komen z.s.m. langs en leveren topwerk af. Volgende keer zal ik hen voor alle loodgieters klussen bellen.

  B.A.J. Diks
 • Eerste ervaring met Amiro voor een spoedklus, riool ontstoppen, dit werd snel en vakkundig opgelost. Levert uitstekend werk en staat voortaan in onze contactlijst. Absoluut een aanrader!

  Hans van Hasselt
 • Afvoer voor een CV-ketel aangelegd. Ik kon snel terecht bij Amiro. Het werk is goed afgeleverd en na afloop werd er ook netjes schoongemaakt. Toen ik vervolgens na afloop van de klus naar een afspraak moest, werd ik zelfs afgezet bij het treinstation.

  Tobias Kamphuis
 • Al 2 keer prima uit de brand geholpen bij een verstopping en Amiro heeft netjes onze keuken in de bijkeuken aangesloten. Ze reageren snel en komen ook snel langs. Prima service!

  Annemarie van Londen
 • Dezelfde dag nog geholpen door een vakman :Vriendelijk, goed en snel. Toen ze terug moesten komen werd geen voorrijkosten extra berekend; eerlijke, goede service.

  Maarten en Margriet Looije-van Haasteren