Heeft u te maken met een gaslekkage?

Gaslekkage in Utrecht

Een gaslekkage is gevaarlijk en wordt niet altijd direct opgemerkt. De lekkage wordt vaak veroorzaakt door een scheurtje in een verouderde, poreuze gasslang. Ook kan er wat mis zijn bij de aansluiting op het koppelstuk of is het koppelstuk zelf lek. Wanneer u in uw huis een lek heeft, is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Een gaslek wat niet verholpen wordt, kan ervoor zorgen dat uw huis een tikkende tijdbom wordt. Wij zijn u graag van dienst bij een gaslekkage en verhelpen deze zo snel mogelijk. Voor gaslekkages in Utrecht en in de omgeving kunt u bij ons terecht.

Last van een kapotte gasleiding

Een gaslekkage kan nare gevolgen hebben en dient dus zo snel mogelijk verholpen te worden. Onze monteurs hebben hier ervaring mee. Zij zijn bekwaam en beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om ook het gaslek bij u thuis te herstellen. Onze monteurs zijn u graag van dienst.

Voorkom een gaslek

Gaslekkage in UtrechtHet is verstandig om de gasaansluitingen in uw huis regelmatig te laten controleren. Op deze manier verkleint u de kans op een gaslek aanzienlijk. Het is daarnaast raadzaam om de gasslangen in uw huis om de zoveel jaar te laten vervangen. Dit ter voorkoming van scheurtjes in de slang, die ook een lekkage tot gevolg kunnen hebben. Onze monteurs kunnen bij u langskomen om te controleren hoe het met de gasaansluitingen en gasslangen bij u thuis gesteld is. Waar nodig zullen zij onderdelen vervangen.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!