Verstopping

24-uurs service

CV ketel werkzaamheden

Lekkages

Verstopping in Utrecht snel laten verhelpen

 

Een verstopping kan om tal van redenen veroorzaakt worden. Het is altijd vervelend en helaas niet altijd zelf op te lossen. Zit je toevallig zelf met dit probleem? Neem dan contact op met ons voor een verstopping in Utrecht om deze te verhelpen!

Niet meteen gaan ploppen

De eerste stap voor het verhelpen is om de verstopping überhaupt te lokaliseren. Als je geen idee hebt waar het zich bevindt, kun je hem ook onmogelijk oplossen. Daardoor is het belangrijk direct te stoppen met spoelen en doortrekken tot het is geholpen. Het is misschien verleidelijk om met een zogenaamde plopper door te duwen of door extra veel te spoelen en zo te helpen dat de verstopping verdwijnt. Dit zal echter vaak niet lukken; je zult de het alleen maar verder duwen.

Daarom is het veel verstandiger om een expert op dit gebied in te schakelen: een loodgieter of rioolontstopper. Deze heeft vaak jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen en kan dan ook binnen enkele minuten al vaak zeggen waar het door wordt veroorzaakt. Misschien heb je zelf al een idee wat de oorzaak is, omdat je bijvoorbeeld zelf per ongeluk wat hebt doorgespoeld. Een expert kan het voor jou eenvoudig verhelpen, terwijl je er zelf misschien wel uren mee bezig zou zijn – soms zelfs zonder enkel resultaat.

Waarom kiest u voor ons?

Spoedreparaties 0

Specialisten 0

Verstoppingen 0

CV ketel storing 0