Kies voor uw loodgieter in Vleuten!

24-uurs service: dag en nacht bereikbaar!
Bij spoed direct ter plaatse
Gecertificeerde loodgieters
UNETO-VNI keurmerk

De loodgieter in Vleuten

De afvoer zit verstopt en het water wil maar niet weg in de wasbak. Wat te doen? Deloodgieter in Vleuten bellen! Loodgietersbedrijf Utrecht kan snel en vakkundig de verstopping verhelpen.

 

De loodgieter is er voor het sanitair, de CV en het dak

De loodgieter in Vleuten is een alleskunner. Heeft u problemen met uw CV en wil het water maar niet warm worden onder de douche? De loodgieter kijkt uw CV na wat er aan scheelt. Vervolgens wordt de CV vakkundig gerepareerd en daarna kunt u weer heerlijk warm douchen. De loodgieter kan u ook adviseren bij een nieuwe badkamer. Hij weet welke leidingen er nodig zijn om al het benodigde sanitair te plaatsen. Is er lekkage op het dak? Ook dat kan de loodgieter verhelpen. Het lek wordt opgespoord en gedicht. Zo wordt voorkomen dat er schimmels in huis komen.

Het is ook vervelend wanneer u niet naar het toilet kunt gaan vanwege een verstopping. Daarom kunt u voor spoedgevallen terecht bij de loodgieter. Hij is vierentwintig uur paraat om bijvoorbeeld een verstopt toilet of een defecte afvoer bij de wasmachine te repareren.

 

Uw huis in Vleuten in orde dankzij de loodgieter

Wilt u een nieuwe CV aanschaffen of heeft u een verstopping in uw huis in Vleuten? Aarzel dan niet en bel meteen de loodgieter op. Hij komt meteen langs om u te adviseren in een nieuwe CV en uw toilet verstopping op te lossen.

24/7 Loodgietersbedrijf

Lekkages verhelpen

CV ketel onderhoud

CV ketel monteur