Kies voor uw loodgieter in Bilthoven!

Gecertificeerde vakmensen
Dag- en nacht bereikbaar
UNETO-VNI keurmerk
Direct ter plaatse bij een spoedklus

Allround loodgieter in Bilthoven

Als u op zoek bent naar een loodgieter verwacht u kwaliteit en betrouwbaarheid. Het aanbod is enorm, als u op internet op zoek gaat ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan is het prettig om te kunnen kiezen voor een bedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Met de loodgieter in Bilthoven haalt u vakmanschap in huis, Korzelius Installatie staat bovendien dag en nacht voor u klaar.

Een loodgieter giet allang geen lood meer, onze mensen zijn tegenwoordig van alle markten thuis en hebben hiervoor een gedegen opleiding genoten. Zij hebben zich bekwaamd in het aanleggen en onderhouden van waterleidingen en riolering, het (de)monteren van sanitair, het plaatsen en fitten van gasleidingen en het installeren van centrale verwarming. De moderne loodgieter is een allround installatiemonteur en wij garanderen u de kwaliteit die u wenst.

 

Tot uw dienst in Bilthoven

Wilt u een nieuwe badkamer installeren? Is uw cv ketel aan vervanging toe? Moet uw oude gaskachel worden verwijderd? Hebt u last van lekkage? Wij zijn tot uw dienst. En als uw toilet overloopt, uw keuken staat blank of bij elk ander spoedgeval staan wij onmiddellijk voor uw deur in Bilthoven om het probleem op te lossen.

 

De juiste keuze

Elke situatie verdient een persoonlijke aanpak, wij bieden u een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. De loodgieter in Bilthoven staat voor u klaar en is altijd een betrouwbare keus.

24/7 Loodgietersbedrijf

Lekkages verhelpen

CV ketel onderhoud

CV ketel monteur