Eerste hulp bij vuilwaterafvoer installaties

Loodgieter Utrecht > Nieuwtjes  > Eerste hulp bij vuilwaterafvoer installaties

Eerste hulp bij vuilwaterafvoer installaties

Een probleem in de vuilwaterafvoer installatie is niet leuk. Problemen met afvoeren zijn sowieso niet leuk, maar een dakgoot die een week overstroomt is nog te overzien. Een toilet dat niet meer door wil spoelen wordt echter al snel heel vervelend. Al helemaal als je werkelijk op geen enkele manier meer water kunt gebruiken omdat de afvoeren niet werken.

En dan is het dus zoeken naar het probleem. Waar komt de verstopping precies door? De ellende is dat dit vaak niet met zekerheid is te zeggen. Er kan iets verkeerds doorgespoeld zijn (zoals een washand), maar het kan ook zo zijn dat er een ophoping van vet of andere afvalstoffen plaats heeft gevonden. Het wordt dan lastig om de verstopping met reguliere ontstoppingsmiddelen te verhelpen. Kortom: het wordt tijd voor een loodgieter.

leiding-reparerenEen loodgieter heeft immers veel ervaring met het verhelpen van verstoppingen en kan voor tal van verschillende waterleiding systemen de verstopping binnen enkele minuten verhelpen. Je weet dan zeker dat je niet enkel aan symptoom bestrijding doet, maar dat de verstopping ook echt geheel en al is opgelost. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld binnen een week weer aan de bak moet om de problemen met de vuilwaterafvoer installatie te verhelpen. Daar zit je immers zeker niet op te wachten.